Informatie over Foodpack

Over Foodpack

Foodpack B.V. is een 100% dochtermaatschappij van Kalle te Wiesbaden en levert in de Benelux en Groot-Brittannië een compleet pakket producten voor de levensmiddelenindustrie, met als zwaartepunt de vlees-, vleeswaren-, kaas-, pluimvee- en visindustrie.
Naast het kunst- en kunststofdarmen programma van Kalle vertegenwoordigen wij diverse gerenommeerde producenten. Onze belangrijkste productgroepen zijn darmen, flexibele- en hardfolies, krimp- en vacuümzakken (allen bedrukt of onbedrukt in diverse samenstellingen) en ingrediënten. Voor de Belgische markt hebben wij tevens reinigings- en desinfectiemiddelen in het programma.
In de meer dan 40 jaar die wij op de markt actief zijn, hebben wij ons een naam van betrouwbaarheid en flexibiliteit verworven. Wij streven dan ook naar een steeds verdergaande partnership met onze klanten, waarbij kwaliteit, service en technische ondersteuning een belangrijke rol spelen.

Kwaliteit

Streven naar continue kwaliteitsverbetering is alleen dan mogelijk als het assortiment beantwoordt aan de hoogste normen. De producten van onze moedermaatschappij Kalle genieten wereldwijd een groot aanzien. Bovendien werkt Foodpack uitsluitend samen met internationaal gerenommeerde producenten, waardoor wij voor u de beste prijs/kwaliteitsverhouding kunnen realiseren.
Foodpack heeft kwaliteit hoog in het vaandel staan, uiteraard zijn wij ISO/BRC-gecertificeerd.

Service

Op het juiste moment over het juiste product beschikken is voor u en ons van enorm belang. Wij stemmen onze logistieke en organisatorische processen zo veel mogelijk af op de individuele wensen van onze klanten. Denkt u hierbij aan voorraadbeheer, just-in-time leveringen, duidelijke prijsafspraken en facturatie, one-stop-shopping, enz.

Expertise

De medewerkers van Foodpack zijn en blijven op de hoogte van de nieuwste technologische ontwikkelingen en productinnovaties op uw en onze markten. Samen met onze partners streven wij naar productverbeteringen en innovaties die het productieproces van onze klanten efficiënter en/of eenvoudiger maken. Oplossingen die de dagelijkse praktijk niet alleen vergemakkelijken, maar die ook inspelen op eisen van de wet.

Foodpack Benelux

Marie Curiestraat 19
Postbus 16
3840 AA Harderwijk
Tel: +31 (0)341-462100
Fax +31 (0)341-462109

E-mail: alg@foodpack.nl

Foodpack UK

Suite 3, Hornigals
Little Tey Road
Feering
Colchester, Essex
CO5 9RS
United Kingdom
Phone: +44 (0)1376 555230
Fax:     +44 (0)1376 335048
E-mail: ar@foodpack.nl