Ingrediënten

De juiste formule!

Dompelmassa

Eetbare dompelmassa's

Eetbare dompelmassa’s van Willich, op basis van gelatine, geven vlees en vleeswaren een aantrekkelijk uiterlijk door het aanbrengen van kaas, kruiden en specerijen op een coatinglaag.

Traditioneel was het proces nogal tijdrovend. Het product wordt gedompeld, vervolgens door de kruiden gehaald en nagedompeld.

De nieuwe generatie dompelmassa’s maken het mogelijk de kruiden direct aan de dompelmassa toe te voegen en machinaal te dompelen; dit is met name geschikt voor geslicede vleeswaren.

Niet-eetbare dompelmassa

De niet eetbare dompelmassa’s van Willich worden op de darm aangebracht.

  • Witte dompelmassa:
    Decoratie en bescherming, ook met schimmel-design.

  • Transparante dompelmassa:
    Ter voorkoming van water- en gewichtsverlies en ter bescherming tegen schimmel.

Dompelmassa voor leverworst

De paraffine dompelmassa’s van Willich voor gekookte worstsoorten en leverworst zorgt voor een optimale bescherming tegen:

  • Uitdrogen en gewichtsverlies
  • Kleurveranderingen
  • Verlies van aroma
  • Indringen van ongewenste micro-organismen

Kijk ook op de website van Willich.

Foodpack Benelux

Marie Curiestraat 19
Postbus 16
3840 AA Harderwijk
Tel: +31 (0)341-462100
Fax +31 (0)341-462109

E-mail: alg@foodpack.nl

Foodpack UK

Suite 830 Avenue West
Skyline 120 Business Park
Braintree
Essex
CM77 7AA
Phone: +44 (0)1376 555230
Fax:     +44 (0)1376 335048
E-mail: gb@foodpack.nl