Ingrediënten

De juiste formule!

Carragenen

Aquagel MP, Aquagel MC, Aquagel GU en Aquagel SP worden ingezet als natuurlijk bindmiddel. Al een lage dosering heeft een groot effect op de eigenschappen van uw eindproduct. Enkele kenmerken:

  • Verbetert de kwaliteit van het eindproduct m.b.t. textuur, snijdbaarheid en mondgevoel.
  • Verhoogt het waterbindend vermogen tijdens en na het productieproces.
  • Zorgt voor een aanzienlijke rendementsverbetering.
  • Verbetert de vleeshechting en het uiterlijk van het eindproduct.
  • Is makkelijk oplosbaar en eenvoudig in gebruik.
  • Verbetert de houdbaarheidsduur van uw producten.

In de vleesindustrie wordt carrageen met name ingezet in de volgende producten:

  • Hamburger
  • Ham
  • Bacon
  • Luncheon meat
  • Gevogelte producten
  • Vleeswaren
  • Gehakt
  • Corned beef
  • Frankfurters

Kijk ook op de website van Marcel.

Foodpack Benelux

Marie Curiestraat 19
Postbus 16
3840 AA Harderwijk
Tel: +31 (0)341-462100
Fax +31 (0)341-462109

E-mail: alg@foodpack.nl

Foodpack UK

Suite 830 Avenue West
Skyline 120 Business Park
Braintree
Essex
CM77 7AA
Phone: +44 (0)1376 555230
Fax:     +44 (0)1376 335048
E-mail: gb@foodpack.nl