Darmen

Goed gevuld!

Faser

Nalo Faser darmen – makkelijk te verwerken en kalibervast.

Rookbare, vormvaste darmen met verschillende impregnaties, van sterke hechting tot easy peel of de juiste schimmelgroei.

Type N

Universeel inzetbaar!
Door de makkelijke pelbaarheid bijzonder geschikt voor kookworstsoorten. Dit type werd ontwikkeld voor de productie van droge worst, voorgevormde vleeswaren en gekookte worst.

Type I

Hechting verzekerd!
De Faser I heeft een bijzonder goede hechting ter voorkoming van vet- en geleiafzet bij kookworst en is bijzonder geschikt voor droge worst soorten met een lange houdbaarheid. De optimale krimpeigenschappen zorgen voor een perfecte hechting, ook voor droge worst met een hoog gewichtsverlies.

Type P

Makkelijk pelbaar!
Deze easy peel darm wordt met name toegepast bij gekookte ham en andere gekookte vleeswaren zoals diverse soorten boterhamworst of kaasproducten. Voor een soepelere verwerking wordt de Nalo Faser P ook geprikt en met venthole geleverd.

Type ID/ND/PD

Tweezijdig geviscoseerde variatie van de types I / N / P.
Door de hoge mechanische stevigheid zijn deze types bijzonder geschikt voor de productie van lange worsten.

Type S

Zeer sterke hechting, mat oppervlak.
Nalo Faser S heeft bijzonder goede rijpingseigenschappen. Het oppervlak van deze darm is zeer fijn opgeruwd, waardoor een gelijkmatige groei van schimmels mogelijk is. Maar ook zonder schimmels krijgt de worst een mat en specifiek uiterlijk. Nalo Faser S is tevens geschikt om te dompelen.

Nalo Top

De topper met barrière aan de binnenkant!
Voor elke worst een maatpak met kenmerken als kalibervastheid, absoluut cilindrische uitvorming, gedefinieerde rekbaarheid, zelfkrimp, pelbaarheid, houdbaarheid etc. etc.
NaloTop is een stevige darm en bestand tegen verhitting bij de industriële productie van worst en vleeswaren. Ongeacht of het om de Lyoner, de boterhamworst of de Hausmacher leverworst gaat.

NaloNet

Traditie in een nieuw jasje.
De vertrouwde Nalo Faser darm met verschillende soorten net.

Nalo Fashion

Een echte blikvanger!
Deze darm combineert de uitstekende eigenschappen van de Kalle faser darmen met een ambachtelijk uiterlijk. Uitstekend geschikt voor seizoensartikel (Pasen, Kerst) en bedrukbaar met bijvoorbeeld uw logo.

Kijk ook op de website van Kalle.

Foodpack Benelux

Marie Curiestraat 19
Postbus 16
3840 AA Harderwijk
Tel: +31 (0)341-462100
Fax +31 (0)341-462109

E-mail: alg@foodpack.nl

Foodpack UK

Suite 3, Hornigals
Little Tey Road
Feering
Colchester, Essex
CO5 9RS
United Kingdom
Phone: +44 (0)1376 555230
Fax:     +44 (0)1376 335048
E-mail: ar@foodpack.nl